Så här beställer du

1. Välj ut en modellkropp från kategorierna ”Herr”, ”Dam”, ”Barn” och ”Par” i butiken. (Önskas en helt specialtillverkad Tjockskalle, se kategorin ”Skräddarsydd” i butiken.)

2. Välj om du vill ha de färger som syns på produktbilden eller om du själv vill bestämma färgerna på produkten, lägga till ett husdjur samt om du vill att vi skickar produkten i en standardbox eller presentbox.

3. Placera produkten i varukorgen, fyll i adress (och alternativt annan leveransadress) och betala.

4. När din beställning gått igenom tilldelas du en kontaktperson hos oss som guidar dig genom hela processen från start till slut.

Observera: Vi behöver två fotografier för att göra det lättare för våra skulptörer att utforma statyetten. Ena fotografiet ska vara taget framifrån och det andra ska vara en profilbild.

Exempel:

5. Om du har valt ”Bestäm färger på kroppen”: skriv så utförligt som möjligt vilka färger du vill ha och var färgerna ska vara.

6. Om du har valt ”Lägg till husdjur”: välj vilket husdjur du önskar dig samt skriv så utförligt som möjligt vilka färger du vill ha och var färgerna ska vara.

7. Bilder på statyetten laddas upp under processens gång, så att du kan kommentera och begära eventuella ändringar på din Tjockskalle. Du bekräftar din docka minst två gånger innan den skickas till dig.

8. När produkten är packad tar det runt fem dagar tills den har hittat hem.

Tips till dig med långt hår:

För att huvudet på Tjockskalle-statyetten ska kunna vagga behöver långt hår vara uppsatt i en hästsvans eller annan typ av frisyr där håret inte går över axlarna. Detta för att vi ska kunna garantera att huvudet på dockan kan vagga.

  1. Så här ser processen ut om du väljer en färdig modellkropp:

 

FAQ

Hur skickas Tjockskallen?

Tjockskallen paketeras fint och säkert i en vanlig box.

Önskar du en snygg presentbox kan du lägga till det som tillval.

Hur länge håller Tjockskallen?

Våra Tjockskallar håller mycket hög kvalitet då de är tillverkade av ämnet Polyresin, som efter torkning är ytterst tåligt. Därmed håller en Tjockskalle från oss i många år utan risk för försämrad kvalitet.

Jag har inte samma hudfärg som dockan på bilden, hur gör jag?

Vi anpassar självklart hudfärgen på dockan enligt fotografierna du skickar in, kostnadsfritt!

Jag vill ha en modellkropp enligt produkterna, men vill lägga till småsaker – hur gör jag?

Du kan lägga till mängder av roliga detaljer på din Tjockskalle. För exakt prisuppgift, vänligen kontakta kundtjänst. Här är exempel på detaljer du kan lägga till på din Tjockskalle:

– Glasögon
– Accessoarer
– Namn på plattan som Tjockskallen står på
– Logotyp på plattan eller på dockan
– Keps/hatt med eller utan logga